specialists72 said:
"Alus vārīšanas procesā, klasisko alus pamatizejvielu – miežu iesalu – papildinām ar Latvijā audzētiem miežiem. Miežu pievienošana alum nodrošina pilnīgāku, sīvāku garšu, izceļ alus pamatnotis, piešķir alum zeltainu mirdzumu un dod stingrāku putu", stāsta Cēsu alus galvenais alus meistars Māris Grambergs.
Aiz visa skaistā pentera aizmirsa pieminēt, ka neiesalētu produktu lieto galvenokārt izmaksu samazināšanai.
http://zz.diena.lv/biznesa-zinas/uznemejdarbiba/laikraksts-alus-klus-latviskaks-latraps-iedarbinas-pirmo-iesalnicu-latvijas-vesture-173659
Te jau tiek minēts, ka pēc nedēļas nāks arā iesals un tiks pat tirgots. Kāds varbūt jau sācis interesēties par iegādes iespējām. Palūgšu infu ja ir tāda
Līdzīgus citātus vēl var atrast un papildus var atrast vairākus citātus, kur mēs paši pievienojam neiesalētus graudus (kvieši, mieži, auzas...) un daram to ne jau tapēc lai samazinātu izmaksas, bet, lai dabūtu kaut kādas garšas, ķermeni, putas... - vispār es tā līdz galam neesu saprats kapēc mēs (arī es) to daram. KO DOD NEIESALĒTU GRAUDU PIEVIENOŠANA?