Es sliecos domāt, ka tā tas varētu būt, kā tu saki! Pats pirms tam nebiju līdz tam aizdomājies, ka vienam no maniem vārijumiem, kam ir izteikti medaina garša, bija problēma vārīšanas laikā, proti, nebiju piemetis gana daudz malkas un kamēr vazājos apkārt šis kādas 30min nemaz nebija burbuļojis, vārīšanas laiku nepalielināju, jo negribēju lielu rūgtumu... Kā arī man dzīvoklī vārot tā 2 degļu plītiņa nespēj nodrošināt ļoti aktīvu vārīšanos, kā dēļ, iespējams tie vārīšanas blakusprodukti nespēj izgarot, līdz ar to gandrīz daudziem maniem aliem, kaut kur fonā, tas medainums parādās...
Šito gan varētu diezgan viegli noteikt! Vārot no pilzenes iesala daļa misas jānosmeļ pēc 45min, pārējā jāvāra 90min un tad jāpaskata vai ir tā medainā garša, jeb nav... jeb jāvāra uz ļoti mazas uguns...