Stāts elegants..izštukoju ka jataisa brāga un jaizdzen "savējais". Nu neko, salasos amerikas forumos receptes un bliežu vaļā...Kukuruzas milti+kukurūzas putraimi+labi daudz žāvētu rozīņu,banānu,plūmju+padaudz cukurs, arī brūnais cukurniedru cukurs...No sākuma savariju putru, pēc tam ar alfa amilāzi sašķidrinaju, nu karoč uttt...
Tagad rūgst- mēnesi...beigas tas process beidzas, es paņemu izfiltrēju visu to žļurgu nost un atstāju traukā 25L, tagad ka nu ne, kā jā....aparāts nav, dzīt nav ar ko-atstāju un aizmirstu..Kopā pagājuši apmēram 3 mēneši...šodien izdomāju ka jaapskatas kas ar to zupu, jālej ārā...atveru vāku tur puse uz pusi nostājies- apakšā putra un otra puse skaisti dzidrs-baltvīna krāsas šķidrums...nosūknēju to mantu no virsas nost, sanāca apmēram 15litri no 25litriem...ienāk manējā virtuvē un saka ka te viss pēc vīna ožot...es daudz nedomādams pagaršoju.....Nūuuuu veči....Pussaldais baltvīns- labākajā kvalitātē...pilnīgi nekāda atšķirība no visiem Grand Castilio, Talismaņiem utt...es dārgākus nepērku, tāpēc salīdzinu ar tiem...pilnīgi visa šķidruma struktūra, smarža utt...vienīgi nedaudz jūt ka stiprāks...
Varbūt kads var pakomentēt kaut ko!!??
Man čoms ar ilgu gadu pieredzi raudzē vīnus un ņemās...viņš man netic, iedēvu pagaršot- viņš joprojām domā ka esmu viņam iedēvis vīnu no veikala plaukta...