Madonas brūzis nemaz nav Saldalus klons. Tad drīzāk Miķelis ir vairāk saistīts ar Madonu, lai gan tehnoloģijas kardināli atšķirīgas. Pie tam tagad arī Saldalus kloni sāk pakāpeniski atšķirties viens no otra, kāds pārtaisa vārīšanu, cits ir atteicies no fermentācijas kokā, kas būtiski ir uzlabojis un nostabilizējis alus kvalitāti.
Un vēl manas 5 kapeikas. Uz Ādažu meistaru ir vērts braukt uz vasaras sākumu, pašlaik jau īsti nav ko redzēt, kas pieliek kaut klāt zināšanām vai izpratnei par tehnoloģijām (kāds sapratu, ir tomēr ekskursiju mērķis). Tad varētu būt interesanti, jo viņi paši būvē augšā katlu - versiju par Brewmaster. Tas pats attiecas uz Pumpuru, ka pašlaik redzēt nav ko.