BrūvēPats.lv konkurss:
Lāgeris "Georgs"
Iesals:
2,26 kg (44,31%) - Red X (30 EBC)
2,33 kg (45,69%) - Caramel Light (30 EBC)
0,51 kg (10%) - Chit (3 EBC)
Apiņi:
4 g. Magnum (12,7%) - 60 min.
7 g. Citra (12,0 %) - 15 min.
8 g. Hesbrucker (4,5%) - 10 min.
Raugs:
Saflager s-23
Ūdens:
2,7 l/kg
skalošana 15 litri
vārīšana 60 min.
Pauzes:
53 grad.C - 45 min.
67 grad.C - 30 min.
72 grad.C - 30 min.
77.grad.C - 10 min. Mash out
OG - 1049;
FG - 1016;
ABV 4,3 %
Rūgšana 4 nedēļas (telpā 8 gradC)
Diacetilpauze 3 dienas (18 grad.C)
Nogatavināšana 2 mēneši (4-5 grad.C)
Uzgāzēšana ar nākošā brūvējuma rūgstošo misu - Krauzenēšana.
Alus tilpums 20,5 litri.